Hoppa till sidans innehåll

Frågor och svar


frågor

Här samlar vi frågor och svar om arrangemanget. Har du en fråga eller något du undrar över? Hör av dig med ett mail till This is a mailto link så ska vi hjälpa dig!

Fråga: Jag har aldrig provat traillopp tidigare. Vågar jag?

Svar: Klart du gör! Vi lovar mjukt och fint underlag, lite skitigt och en härlig tur i skogen.

Fråga: Vilken typ av löpare vänder sig Mighty Marsh Run till?

Svar: Kort sagt ALLA! Gammal som ung, snabb som långsam. Det handlar om att ha kul och utmana sig själv. Och en utmaning blir det oavsett vilken nivå du ligger på men alla kan vara med.

Fråga: Kan man anmäla sig på plats?

 Svar: Javisst kan man det! Det går att efteranmäla sig på arenan på tävlingsdagen fram till en timma innan start mot en extra avgift av 100 kr.

Fråga: Behöver man några speciella skor eller annan utrustning?

Svar: Har man ett par trail eller orienteringsskor rekommenderar vi att man tar dem men annars går det lika bra med vanliga löparskor, bara det inte gör något att de blir lite skitiga :)

Fråga: Finns det någon försäljning på tävlingsplatsen?

Svar: Absolut! Vetlanda OL-Sport kommer vara där både lördag och söndag. De har ett brett sortiment av bland annat kläder, trailskor, orienteringsskor och tillbehör. Även vår samarbetspartner Ravelli är där och säljer löparkläder mm. Så det finns utmärkta möjligheter att uppdatera och komplettera utrustningen i samband med Mighty Marsh Run! Det finns också servering med allt ifrån kaffe till hamburgare.

 

HC-sprinten

BSOK

KONTAKT

Kenneth Waltersson

070-5213059

Epost MMR

Samarbetspartners:

 high-chaparral-logo

ravelli_vit-01

Sponsorer


Bredaryd

Elajo

RapidPRF

Talent Plastics

Smålänningen

Ewes
Nyby
Metall AB Källström Nilsson
Winsth Golv
Värnamo Energi